God Jul!

God jul på er alla! Lite sent kanske, men bättre sent än aldrig! I morgon åker jag på läger och det kommer äga! Bilder kommer när jag är hemma...
SesDå och kram!

tankar i hopplöshet

Läste ett gammalt blogginlägg nyss och fick tillbaka hopplöshetskänslan.
Varför är det ingen som bryr sig saker som händer i världen? Visst det är svårt och gå och tänka på det hela tiden, då skulle man bli självmordsbenägen. Men dom bryr sig ju inte om någonting, annat än vad som händer i deras liv. Vissa har inte ens en mening med livet och det får väl dom väl själv bestämma, men jag skulle inte kunna leva utan en mening! En ända sak är positiv med växthuseffekten är att om 50 år så kommer jag stå där och skrika "VAD VAR DET JAG SA?!" och då kommer alla fatta att jag hade rätt och dom hade fel och dom kommer komma på att dom skulle ha brytt sig lite!
ARG!

tankar i violett

läste nyss ett väldigt fint blogginlägg:http://moa-fatamorgana.blogspot.com/2009/12/om-att-doma.html som gjorde mig alldeles varm om hjärtat. Handlade om att inte döma folk och jag tycker hon har helt rätt!
Idag var det bandyturnering som var skit kul! Spelade inte, men hejjade på som en galning (kanske lite för mycket).
Snöade gjorde det också men slask är nog det ända som blir kvar tyvärr. Jag fick reda på att jag hade MVG i svenska igår och att skriva var min starkhet. Jag tror att med lite övning så kanske jag blir riktigt bra en dag. Det gäller bara att ta sig tid till det!
Ha det Gött och ät en lussebulle så kanske livet blir bättre (för en stund)
Kram!

Vänner...

Känns som jag hyllar mina vänner för lite, samtidigt som jag själv begär om allt för mycket av dom.
Vill bara säga att jag älskar er! Trots era brister och felsteg.
Ser också fram emot att vara lite mer wild and crazy med Karlen ;)
Hoppas det blir några resor framöver!

En tanke i vitt...

Känns som bloggen (och jag) har varit depp på sistone. Lite glada tankar nu i alla fall...
Idag var det kallt, tittar nu på termometern som visar -10! Men det var okej för det har kommit lite snö nu och hellre kallt än vått och slaskigt. Känns lite mer som vinter då. Solen sken och det var riktigt vackert att gå till och från idrotten idag, med andra ord, jag njöt!
Nu vet jag också vem jag ska köpa julklapp till i mitt kompisgäng... och jag tror jag vet vad jag ska köpa.
Känns verkligen att julen är på väg!
Lussebulle på er allihopa!

ännu en tanke i grått...

jag orkar inte mer!
det finns så många krav man måste leva upp till...
Man måste vara bra i skolan, komma in på en bra linje, vara en bra kompis, vara en bra dotter, vara sig själv och tydligen precis som alla andra. Idag fick jag veta att jag är väldigt annorlunda och det visst är dåligt... Mitt självförtroende sjönk med en meter. Men jag har nog alltid vetat. Jag är ingen som folk vill sitta med eller prata med. Jag är nog ointressant. Jag vet vad ni tänker att jag bara säger det för att ni ska tycka synd om mig och saga att "nejj! Det är klart du inte är!" Ännu ett krav att man inte får säga när man mår dåligt... Ni kan säga till mig hur mycket ni vill, men jag tror inte att jag kommer må bättre. Jag kommer aldrig må bättre av "tycka synd" kommentarer...

RSS 2.0